Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar hayırlı ise buna bağlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat peşışını getirmektedir.

ürkü pas sayesinde ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en muhteşem yararı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nefer adetsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Mono blok beden kuruluşsı düzen sistemi veya panik pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Hileüminyum evet da sert malzemeden yapılır. Binaların caddeye icra vekili ve kaldırım kısmında bu merdivene taraf verilir. Yararlanma açısından Yangın Merdiveni Kapısı amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son not nazik bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu da ivedili durumlarda henüz çokça insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar. Merdivenler üste ergonomik layihamlara iye olup, kullanıcıların kolay inebilmeleri derunin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve defosuz tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page